[Compilation] Not Just Another Greek Salad

[Compilation] Not Just Another Greek SaladA compilation with tracks picked from some decent releases of the Greek heavy underground scene. Enjoy!

Συνηθίζω να πρήζω τον κόσμο πριν ασχοληθεί με οποιοδήποτε άκουσμα που έρχεται από την άλλη άκρη του κόσμου να κοιτάξει λίγο στη διπλανή, στην παραδιπλανή και προφανώς στην ίδια του την πόλη για "ντόπιες ομορφιές" που μπορεί να του έχουν ξεφύγει. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι απαξιώνω κάποια μουσική που έρχεται από οπουδήποτε αλλού. Στην εποχή του ίντερνετ βομβαρδιζόμεθα με μπούρδες είτε ντόπιες είτε εισαγόμενες, οπότε το καλό φιλτράρισμα είναι απαραίτητο.
Γράφοντας 30.000 και πλέον χιλιόμετρα στο τιμόνι κάθε χρόνο συνηθίζω να τα ντύνω μουσικά πολλές φορές με δικές μου συλλογές, μία από αυτές είναι και τούτη, με επιλογές από την ελληνική σκηνή, με πρόσφατες αλλά και λίγο παλιότερες κυκλοφορίες.
Μπορεί να μην την θεωρήσουν όλοι κατάλληλη για το δρόμο αλλά ελπίζω ότι οι περίσσότεροι θα βρείτε είτε κάτι γνωστό κι αγαπημένο είτε κάτι άγνωστο που θα σας κεντρίσει το ενδιαφέρον. Η συλλογή προφανώς δεν είναι διαθέσιμη για κατέβασμα αλλά μπορείτε να την ακούσετε στο 8tracks σε streaming. Για κάθε συκγρότημα υπάρχει διαθέσιμος σύνδεσμος για το αντίστοιχο bandcamp ή οτιδήποτε διαθέτει το κάθε συγκρότημα. Πολλά από τα παρακάτω διατίθενται και από τα ίδια τα συγκροτήματα για δωρεάν κατέβασμα ή έστω έναντι συμβολικής συμμετοχής.

----> listen the compilation online (streaming)

Λίστα:


Sotos




No comments:

Post a Comment