[News] Instant Boner / The Barber Shop LIVE@Stage (Larisa)

Ημερομηνία: Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου
Ώρα: 9:00μμ
Τόπος: Stage Club (Λάρισα)
Είσοδος: €6 με μπύρα

Ένοχοι χωρίς ελαφρυντικά:
  Instant Boner
(Θεσσαλονίκη)
☠ The Barber Shop (Λάρισα)



Οι Instant Boner κατεβαίνουν για δεύτερη φορά Λάρισα μέσα σε μερικούς μήνες. Στις αρχές του χρόνου κυκλοφόρησαν το 2ο τους EP με τίτλο "Outburst" και από τότε έχουν παίξει σε αρκετά μέρη ανα την Ελλάδα για να προωθήσουν τη μουσική τους. Με βάση το heavy rock αλλά με έντονες πινελιές blues, funk και jazz η μουσική τους είναι κάτι που δύσκολα θα σε αφήσει αδιάφορο. Ειδικά η μονιμοποίηση της παρουσίας του σαξοφώνου στις συνθέσεις τους, τους δίνει ένα επιπλέον χαρακτηριστικό γνώρισμα για το οποίο ξεχωρίζουν. Μετράνε τρία χρόνια ζωής ως συγκρότημα και δείχνουν να θέλουν να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο που ξεκίνησαν, πράγμα που το ευχόμαστε κι εμείς.

The Barber Shop δημιουργήθηκαν το 2014 στην Λάρισα. Η μουσική τους κινείται σε τζαμαριστά psychedelic/space rock μονοπάτια. Τους είχαμε χάσει για λίγο καιρό γιατί έκαναν μια παύση αλλά με αυτό το λάιβ ξαναγυρνάν στο προσκήνιο κι ελπίζουμε να δούμε σύντομα και κάποια δισκογραφική δουλειά από μέρους τους. 

Για όποιον λοιπόν θα βρίσκεται στη Λάρισα ή στη γύρω περιοχή την Παρασκευή 30/9 και ζυγίζει τις επιλογές του για το πως θα γεμίσει το βράδυ του νομίζω πως το "€6 με μπύρα" για να παρακολουθήσει αυτά τα δύο συγκροτήματα ζωντανά είναι ίσως μία από τις καλύτερες επιλογές.

 
 facebook: Instant Boner | The Barber Shop 

No comments:

Post a Comment