[News] Αποχαιρετούν οι Deep Rain Stimulation

Τίτλοι τέλους για τους Deep Rain Stimulation.
Τους πήρε η κακούργα η ξενιτιά... κι έτσι την Πέμπτη 23 Ιουνίου στο 'Silver Dollar', στη Θεσσαλονίκη θα κάνουν την τελευταία τους ζωντανή εμφάνιση.
Είσοδος: ΔΩΡΕΑΝ
Ώρα έναρξης: 9:30
"Οι δαμαστές της μιζέριας, οι άρχοντες της αβύσσου, οι τέσσεροι σκληροί καργιόληδες θα βρεθούν για τελευταία φορά επί σκηνής και μετά από αυτή τη συνάντηση τα καυτά ροκερόλ τους θα σωπάσουν για πάντα. Αν θέλεις κι εσύ να βιώσεις για τελευταία φορά τους νευρώνες της ηδονής να ταλαντεύονται στο θορυβώδη ρυθμό των Deep Rain Stimulation, χάρισε στον ευατό σου αυτήν τη μοναδική εμπειρία.
Γιατί αυτό το live θα τα έχει όλα:
Παλιές και νέες επιτυχίες του συγκροτήματος, σπέσιαλ γκεστς, τζαμαρίσματα, φτερωτά σόλοζ, γαργαλιστά γκρούβζ, τα βίντεοζ θεσμός, μπλού, δίσκοι, φρουτοσαλάτα και λαχειοφόρο αγορά. Και για πρώτη και τελευταία φορά οι 'DRS' θα καταθέσουν φόρο τιμής στις δύο μεγάλες μουσικές τους επιρροές.

Μαζί με τους άρχοντες του σκότους, οι Jumberingas και οι "πειραματιστές" Eva Faust!

Jumberingas:
Οι τζουμπερίνγκες είναι τηγανιτά λίπη από χοιρινό, εκλεκτός μεζές στη μακεδονία, που όλοι οι μερακλήδες τον αγαπάνε. Είναι φτιαγμένες να ανταποκρίνονται στο ερωτικό κάλεσμα του αυθεντικού παγωμένου τσίπουρου, αυστηρά χωρίς γλυκάνισο, που ουδεμία σχέση έχει με το ούζο και τα συναφή.
Αυτή τη γλυκιά απόλαυση θέλησε να μεταφέρει από τον ουρανίσκο στη μουσική το ομώνυμο trio, μέσω του πειραματικού flamenco - rock 'n' roll ρυθμού της κιθάρας :
Μπάμπης (κιθάρα)
Μαργαρίτα (κιθάρα – φωνή)
Χριστόφορος (βιολί)
Αριστοτέλης (μπάσο - φωνή)
Διασκευάζουν αγαπημένα τους κομμάτια, ενώ τον τελευταίο καιρό ετοιμάζουν και τα δικά τους.


Τη βραδιά θα ανοίξει και θα κλείσει η Σοφία Βασιλειάδου με τις καυτές μουσικές επιλογές της.

No comments:

Post a Comment