[News] Last Rizla/Sadhus (Γιάννενα, Θεσσαλονίκη 25-26/3)


Sadhus και Last Rizla την επόμενη εβδομάδα βγαίνουν στη γύρα για 2 εμφανίσεις σε Γιάννενα (25/3) και Θεσσαλονίκη (26/3).
Οι Last Rizla επιστρέφουν στα Γιάννενα, στον τόπο του εγκλήματος καθώς είχαν συμμετέχει πριν δύο χρόνια και στο "back to the roots" που είχε γίνει στους Μελιγγούς, αυτή τη φορά παίρνουν μαζί τους για ενισχύσεις και τους Sadhus. Το λάιβ θα γίνει στις 25 Μαρτίου στην "Αντιβίωση" σε "εορταστικό" κλίμα λόγω ημέρας και μαζί με τους πανκοφάνκηδες ΧΑΤοΥ ΔΕΡΑ και τους Σατ Ραπς. 



 Η προηγούμεη φορά που Sadhus και Last Rizla ανέβηκαν στη Θεσσαλονίκη ήταν τον περασμένο Δεκέμβριο (12/12/15) όπου μαζί με τους CRAANG "ισοπέδωσαν" τη Βιοτεχνία.
Τώρα, περίπου 4 μήνες μετά, έρχονται να "ξαναχτυπήσουν" αυτή τη φορά στο στέκι στο Βιολογικό στις 26 Μαρτίου έχοντας άξιους συνεργούς στο έγκλημα τους Kemerov με το βρώμικο death 'n' roll τους, και τους autumn acid με τις σκοτεινές post-metal συνθέσεις τους.  Doom, βρωμιά, βάλτοι και groove για μια βραδιά που μάλλον θα είναι αρκετά μεγάλη... [βιολογικό είσαι ;-) ]

Και στην 'Αντιβίωση' και στο 'Βιολογικό' η είσοδος είναι ελεύθερη και η οικονομική ενίσχυση απαραίτητη. Κάντε τα κουμάντα σας.
 
  Last Rizla Sadhus KemerovAutumn Acid  |  fb event  
 



No comments:

Post a Comment