[News] 4.20 Symposium Fest @AN Club [20.Apr.'18]

Dig deep.
Water, green, cut.
Set on fire.
Neurotransmitters: saturated.
Breath out.
Bass, drum kick, smoke.
Move.
Voice, guitar, clarity.
Again from the beginning.

Line-up:
- Sadhus (The Smoking Community)   (read about their debut here)
Sludge, existing since 2008, recently they finished the recordings of their second album.

- Half Gramme of SOMA   (read about their latest release here)
heavy rock'n'roll, existing since 2011, their second album is included among the best rGreek underground releases of 2017.

- KRAUSE   (read about their debut here)
 swampy noise rock, existing since 2015, their debut shook the waters of the noise rock scene.

- Knock Nevis
rock'n'roll trio, existing since 2017, after one year of rehearsing they decided to join the rest of the "smoking community" on stage. "Knock Nevis" were created by Jorgo (Korsikov) bass and vocals, Andrew (ex - Drunk Motherfuckers) guitar and Joe/drums.



Band info in Greek:
SADHUS, the smoking community
Από την κβαντική στιγμή της κοσμογονίας τους το 2008, οι SADHUS, The Smoking Community φαίνεται να έχουν ως μοναδικό σκοπό να μας ταλανίζουν ευχάριστα τ’ αυτιά με τον I.P.Sludge καταιγισμό τους. Με εμφανίσεις πλάι σε Weedaeter, Dopethrone, Belzebong, Suma, Black Tusk, Sardonis, Maya Mountains, Stonebride, Toner Low και με τις δύο συνεχόμενες ισοπεδωτικές εμφανίσεις τους στο δικό μας Desert Fest , όλα δείχνουν πως οι τύποι το εννοούν και δε θα σταματήσουν να βομβαρδίζουν τις χαμηλές συχνότητες μέχρι να ισοπεδώσουν τα EQ και να λιώσουν τους ενισχυτές τους. Λίγο μετά τις ηχογραφίσεις του δεύτερου δίσκου τους (ώπα να το και το νέο!) έχουν λόγο να το γιορτάσουν με ένα live, σε μία ιδιαίτερη μέρα (4.20), μαζί με φίλους. Τι να περιμένετε για εκείνη την βραδιά;
Χέζα-Χάος-Σατανάς

HALF GRAMME OF SOMA
Οι Half Gramme of Soma είναι μια 5-μελής μπάντα που δημιουργήθηκε στις αρχές του 2011, στην Αθήνα. Συνδυάζοντας heavy rock ήχους με μια μεγάλη ποικιλία από άλλες επιρροές, εισήλθαν στην ελληνική μουσική σκηνή με τις δυνατές τους εμφανίσεις. Στις αρχές του 2013 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους άλμπουμ, το οποίο διαδέχθηκε στα τέλη του 2014 το Ep "Marche au Noir". Από την αρχή του 2015 μέχρι σήμερα αποτελούνται από καινούργια μέλη από την ευρύτερη “Καπνιστική Κοινότητα” που εδρεύει στον 13ο όροφο διάσημης πολυκατοικίας στον Πειραιά. Τον Μάιο του 2017, το δεύτερο άλμπουμ και πρώτο με την καινούργια σύνθεση, Groove is Black θα προσγειωθεί για να ταρακουνήσει τον βραχώδη πλανήτη μας με μερικές απόκοσμες μελωδίες.

KRAUSE
Οι KRAUSE είναι το πρόσφατο ανεπιθύμητο παιδί που βγήκε βιαίως απ’ τα σπλάχνα της ελληνικής underground σκηνής. Όπως κάθε παιδί με τέτοια μοίρα, στο τέλος του 2015 (οι KRAUSE) συγκέντρωσαν την συλλογική τους περιφρόνηση γι’ αυτό τον κόσμο και την έστειλαν πίσω με το ντεμπούτο LP τους ‘2AM THOUGHTS’ , που κυκλοφόρησε με τη συμπαραγωγή των Riot Season (για την Αγγλία και τον κόσμο) και 3 Shades of Black (για την Ελλάδα) στο τέλος του Ιανουαρίου του ’17. Ενώ τα μέλη είναι βετεράνοι διαφόρων σκηνών και σχημάτων, με ενεργά και παλαιά μέλη των VULNUS, Cut off, Rita Mosss, Casual Nun, Progress of Inhumanity, Dusteroid and Straighthate, οι KRAUSE δημιουργήθηκαν με το σκοπό να παίζουν άγριο και βρώμικο 90s noise rock στο δρόμο που χάραξαν μπάντες όπως Unsane, Helmet, Today is the Day, Cherubs κλπ.

ΚNOCK NEVIS
Οι Knock Nevis είναι ένα rock’n’roll power τρίο που σχηματίστηκε στην Αθήνα στις αρχές του 2017. Αποτελούνται από το Jorgo (Korsikov) στο μπάσο και το μικρόφωνο, τον Andrew (ex - Drunk Motherfuckers) στην κιθάρα και τον Jerry στα τύμπανα. Μετά από ένα χρόνο συνθέσεων και σκληρής δουλειάς είναι πλέον έτοιμοι να ανέβουν στη σκηνή, στο πλευρό του “smoking community”.

No comments:

Post a Comment