[News] Spine Chilling Breeze, Movement of Static, Blackberry Jam (21/12 Thessaloniki)

Την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου τρία συγκροτήματα από το Βορρά θα πουν τα δικά τους κάλαντα σε heavy έκδοση.
Spine Chilling Breeze, Movement of Static και Blackberry Jam ενώνουν τις δυνάμεις τους στο Silver Dollar για μια ξεχωριστή 'γιορτινή' βραδιά.

Οι Spine Chilling Breeze παίζουν heavy rock, δημιουργήθηκαν το 2011 και την επόμενη χρονιά κυκλοφόρησαν το promo 2012 και αμέσως μετά το πρώτο τους άλμπουμ με τίτλο Milky Way. Ύστερα από ένα διάλειμμα κατά το οποίο έπαυσαν κάθε δραστηριότητά τους, το 2015 επανήλθαν κυκλοφορώντας το single “Venom on My Lips” και επί του παρόντος ετοιμάζουν την επόμενη κυκλοφορία τους.
Οι Movement of static είναι ένα Post rock συκγρότημα με βάση της  τη Χαλκηδόνα- Αλεξάνδρεια. Πρόσφατα κυκλοφόρησαν σε ηλεκτρονική μορφή το 1ο τους EP. Πειραματίζονται τον τελευταίο χρόνο, χρησιμοποιώντας samples και ηλεκτρονικούς ήχους με σκοπό την κυκλοφορία ενός άλμπουμ μέσα στο 2017.
Οι Blackberry Jam δημιουργήθηκαν στα τέλη του 2015 στη  Θεσσαλονίκη. Λόγω των διαφορετικών μουσικών επιρροών τους, πέρασε κάποιο χρονικό διάστημα για να βρουν την ταυτότητα τους. Ερμηνεύουν κομμάτια συγκροτημάτων με hard rock-heavy rock στοιχεία, ενώ ταυτόχρονα βρίσκονται στη διαδικασία σύνθεσης δικών τους κομματιών. Στο ενεργητικό τους έχουν μόνιμη παρουσία σε μουσικές σκηνές της πόλης της Θεσσαλονίκης και έχουν στόχο με την ολοκλήρωση της δίκης τους συγγραφής κομματιών να παρουσιάσουν την δουλειά τους και εκτός Θεσσαλονίκης.
.
Ημερομηνία: Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016
Χώρος: Silver Dollar (Θεσσαλονίκη)
Ώρα: 20:30
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
-FB Event-


Spine Chilling Breeze  |  Movement of Static  |  Blackbery Jam

 

No comments:

Post a Comment