[News] 'Contra Limit' album release mini-tour

Το 2008 στη Σύρο, μια παρέα μαθητών ξεκινάει ένα μουσικό συγκρότημα παίζοντας διακευές. Το 2010 τα μέλη έφυγαν από το νησί και κατέληξαν στην Αθήνα αλλά κατάφεραν να κρατήσουν ζωντανό το συγκρότημα και δεν διαλύθηκαν. Κράτησαν ζωντανή τη φλόγα, το πάλεψαν, έγραψαν τα δικά τους κομμάτια και έκαναν πολλές ζωντανές εμφανίσεις σε Αθήνα κι επαρχία με γνωστά ονόματα της εγχώριας σκηνής. Το 2013 αποφάσισαν ότι είναι έτοιμοι να μπουν στο στούντιο κι έτσι προέκυψε η πρώτη τους δουλειά με τίτλο "Four Barrels From an Island". Σήμερα, δύο χρόνια αργότερα επανέρχονται με νέα κυκλοφορία,
που αποτελεί και το πρώτο τους ολοκληρωμένο άλμπουμ, με τίτλο "Between Hay and Grass". Για την προώθηση του άλμπουμ τους έχουν ήδη κανονίσει εμφανίσεις σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας και αναμένεται να ανακοινωθούν και νέες εμφανίσεις τις προσεχείς ημέρες. Για την ώρα έχουν οριστικοποιηθεί τα παρακάτω:
     Θεσσαλονίκη 8/10 (Eightball)
     Σκύδρα 9/10  (πληροφορίες σύντομα) 
     Σέρρες 10/10 (Κλειδί του Φα)
     Σύρος 18/10 (πληροφορίες σύντομα)
     Αθήνα 22/10 (Second Skin Club)
Για να πάρετε μια γεύση του νέου άλμπουμ μπορείτε να ακούσετε τα τρία κομμάτια που το συγκρότημα έχει ανεβάσει στο utube: Desert Lone, Calaboose ενώ για το τρίτο κομμάτι υπάρχει και ολόφρεσκο videoclip που ακολουθεί:



  .Σώτος.


No comments:

Post a Comment