[News] Pre/Post Festival (Πρέβεζα 6/8)

Pre/Post Fest 2016
Σάββατο 06 Αυγούστου
Κάστρο Παντοκράτορα
ΠΡΕΒΕΖΑ

To Pre/Post Festival συμπληρώνει φέτος τα έξι του χρόνια. Μεγάλωσε, εξελίχθηκε και φιλοξενεί φέτος μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής underground σκηνής.
Οι 1000Mods, οι The Big Nose Attack, οι Johnny Carobanaras και οι 2 Headed Dogs κάνουν στάση στην Πρέβεζα το Σάββατο 06 Αυγούστου και εγγυώνται για μια ξεχωριστή βραδιά.


1000Mods
Τα παιδιά από το Χιλιομόδι Κορίνθου.... Δε χρειάζονται συστάσεις για ένα από τα πιο δραστήρια και αναγνωρίσιμα ελληνικά heavy rock σχήματα. Έχοντας 2 ολοκληρωμένα άλμπουμ και κάμποσα EP στο ενεργητικό τους είναι ήδη πολύ κοντά στην ηχογράφηση του τρίτου τους άλμπουμ (πιθανώς μέσα στο Φθινόπωρο). Έχουν κάνει εκατοντάδες εμφανίσεις εντός κι εκτός συνόρων, αρκετές ευρωπαϊκές περιοδείες κι εμφανίσεις σε μεγάλα festival της Ευρώπης και της Ελλάδας και έχοουν μοιραστεί την σκηνή με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου. Γνωστοί για τις εκρηκτικές και απολαυστικές ζωντανές εμφανίσεις τους οι 1000Mods έρχονται στις 6 Αυγούστου στην Πρέβεζα να μοιράσουν απλόχερα λίγο από το Chiliomodian Space Fuzz ;-) ...και για όποιον δεν τους έχει δει ζωντανά πρόκειται για μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να το κάνει και δε θα χάσει...


The Big Nose Attack
Το αθηναϊκό blues-rock ντουέτο με τις "μεγάλες μύτες" που ακούει στο όνομα The Big Nose Attack έχει ήδη προγραμματίσει την επόμενη του επίθεση, στο κάστρο του Παντοκράτορα. Τα αδέρφια Boogieman (κιθάρα, φωνή) και Little Tonnie (τύμπανα) δεν είναι η πρώτη φορά που έρχονται στην περιοχή, επιστρέφουν στον τόπο του εγκλήματος για μια ακόμα εμφάνιση και για να παίξουν με τον δικό τους ιδιαίτερο τρόπο αυτό που οι ίδιοι χαρακτηρίζουν αστιευόμενοι ως "Pizzadelic Blues/Rock". Μπόλικη δόση blues, fuzz, garage και καλοκαιρινής διάθεσης.

Johnny Carbonaras
Χρόνια στο κουρμπέτι! Οι Johnny Carbonaras από τη Θεσσαλονίκη μιλάνε ρωσικά, ιταλικά, ισπανικά, αγγλικά και... greeklish (;) αλλά μέχρι στιγμής δεν τραγουδούν. Τρώνε πράσινα μακαρόνια, φοράνε φόρμες εργασίας, surfάρουν ορχηστρικά και εμφανίζονται στην Πρέβεζα στα πλαίσια του φετινού Pre/Post. Για όσους ξέρουν τους "Καρμπονάρες" και τους έχουν δει ζωντανά στο παρελθόν θα ξέρουν για τι "σκουπίδια" μιλάμε...

2 Headed Dogs
Τα καμάρια της περιοχής, τα 'δικέφαλα σκυλιά' από το Καναλλάκι, μόλις το Φεβρουάριο κυκλοφόρησαν την πρώτη τους δισκογραφική τους δουλειά η οποία κρίνεται ως παραπάνω από αξιόλογη. Το συγκρότημα αν κι έχει κρατήσει χαμηλό προφίλ σίγουρα διακρίνεται για τις πολύ καλές ζωντανές εμφανίσεις, με κατασταλαγμένο ήχο και garage αισθητική, heavy rock ξεσπασματα αλλά και ψυχεδελικά περάσματα, για δεύτερη συνεχή χρονιά θα εμφανιστούν στο Pre/Post Fest. Κρατήστε το όνομα: "2 Headed Dogs", απολαύστε την εμφάνιση, και να είστε συντονισμένοι για νεότερα από την πλευρά του συγκροτήματος, πολύ σύντομα!


Ο τόπος του φεστιβάλ:
Το Κάστρο του Παντοκράτορα είναι ένας μαγευτικός χώρος δίπλα στην θάλασσα και βρίσκεται μόλις 2χλμ από το κέντρο της πόλης. Μπορεί να φιλοξενήσει άνετα περίπου 800 άτομα.


Εισιτήρια:
προπώληση 'early-bird' στην τιμή των 8 ευρώ σε περιορισμένο αριθμό και μέχρι τις 20 Ιουλίου στα καταστήματα:
DB Music Store, Πρέβεζα
Παπαγεωργίου Φωτοτυπίες - Φωτοαντίγραφα, Πρέβεζα
ΑΠΟΘΗΚΗ, Πρεβεζα

Η προπώληση θα συνεχιστεί μέχρι τις 5 Αυγούστου στην τιμή των 10 ευρώ σε Πρέβεζα, Άρτα, Γιάννενα, Λευκάδα (τα σημεία προπώλησης θα ανακοινωθούν σύντομα)
Τα εισιτήρια στην είσοδο θα κοστίζουν 12 ευρώ

Επικοινωνία:
- www.facebook.com/prepostfestival
- www.prepostfest.blogspot.gr
- dbsoundsgr@gmail.com
τηλέφωνο: +30 6931233377








 


No comments:

Post a Comment