Gig Tracking Vol. 2

Gig Tracking
Οι μέρες πέρασαν, το καλοκαίρι ήρθε, οι συναυλίες πολλές, οι βόλτες πιο πολλές, οι μπύρες ακόμα περισσότερες και είμαστε εδώ για το δεύτερο μέρος του Gig Tracking.
Την προηγούμενη εβδομάδα οι underground rockers Shellac έδωσαν δύο εξαιρετικές συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με αυτήν της Αθήνας να γίνεται sold out με χαρακτηριστική άνεση. Αυτή ήταν & η εισαγωγή για το 3μερο του Plissken Festival όπου πάνω από 60 συγκροτήματα παρέλασαν στις σκηνές του κέντρου πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος». Παράλληλα, στο υπόγειο του Αν club οι βετεράνοι Goatsnake από την Καλιφόρνια της Αμερικής έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους παίζοντας το old school doom τους. Μαζί τους εκείνη την βραδιά έπαιξε & το εξαιρετικό ντουέτο των Omega Monolith.

Gig Tracking
Λίγες μέρες μετά, στις 11 Ιουνίου, το κοινό της Αθήνας θα έχει την τεράστια ευκαιρία να απολαύσει το super group των Eyehategod κατευθείαν από τους βάλτους της Νέας Ορλεάνης, στην σκηνή του Κύτταρου. Την συναυλία θα ανοίξουν οι δικοί μας Gomgoma. Μία μέρα μετά στο Αν club θα πραγματοποιηθεί το Fvck Summer Fest vol. 2 με τους One Last Round, Bare Knuckle, Sons Of Hogs, Kin Corruption, Compliments & τους Ολλανδούς Traces Of You για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Παράλληλα, το ίδιο βράδυ στο Industry of Noise παίζουν οι Kevel, Korsikov, Hearth & Caldera σε ένα αληθινό underground live. Ίδιες μέρες στην Καρδίτσα (12-13-14) θα γίνει το Τερα Τρόηρα vol. II με 17 εγχώρια συγκροτήματα όπου ανάμεσά τους οι Show Your Face , One Leg Mary, Allochiria, Hedvika, Deacidified, Afformance κ.α.

Gig Tracking
Μετά από μία μικρή ανάσα οι Weedeater θα εμφανιστούν στην σκηνή του An club στις 16 Ιουνίου παρέα με τους Sadhus (the smoking community). Εκρηκτικό line up για τέτοιες καιρικές συνθήκες!  Το τρίο των Valley of the Sun από το Οχάιο θα εμφανιστεί στο Full Throttle Jam vol. 2 παρέα με τους Yellow Devil Sauce , Godsleep & Burn the Sun στο Second Skin της Αθήνας. Το επόμενο βράδυ στις 19 Ιουνίου θα εμφανιστούν ξανά στο Αναγνωστήριο της Ξάνθης παρέα με τους Purple Dino, Astray & the Miskeys. Σειρά έχουν οι Sabbath-ικοί Orchid στις 21 Ιουνίου στο Κύτταρο με τους Bus the Unknown Secretary ως support. Και καθώς ο μήνας θα φτάνει στο τελείωμα του, στα Χανιά της Κρήτης θα πραγματοποιηθεί το C.Ru.T.Ch. fest στις 26-27 με τους Last Drive, Last Rizla, the Noise Figures, Stonebringer, Bombing the Avenuw, the Sushi Killers και τους SludgeDropsΑφού γυρίσουμε από την όμορφη Κρήτη, στο Fuzz Club θα εμφανιστούν οι τεράστιοι Corrosion Of Conformity με το original line up. Την βραδιά θα ανοίξουν οι southern metallers Full House Brew Crew & οι swamp bluesers, Potergeist. Ο μήνας θα τελειώσει με το super group των Off! με τον Keith Morris των Black Flag σε ρόλο performer.  Μαζί τους οι πολύ δυνατοί Corpses & Insect Radio.

Gig Tracking
Ο Ιούλιος θα μπει με το «κύριο» μέρος του Rockwave στις 4 του μήνα, που συμπεριλαμβάνει Judas Priest, the Prodigy, Black Rebel Motorcycle Club, John Garcia & Rotting Christ σε βασικούς ρόλους. Την συνέχεια έχει το φετινό Schoolwave Festival με το βάρος να πέφτει στην 3η μέρα στις 11 Ιουλίου με τους Planet Of Zeus & τους Bombing the Avenue να είναι τα headlines της βραδιάς. Και όσο ο υδράργυρος ανεβαίνει, στις 18-19 ο δρόμος θα μας βγάλει στην Νέα Μάκρη & στα Μουσικά Κύματα, όπου, για άλλη μια χρονιά, αναμένεται να γίνει χαμός. Μεταξύ άλλων θα εμφανιστούν οι Tardive Dyskinesia, Sun of Nothing, Sadhus (the smoking community), Phase Reverse, Stonebringer & πολλές πολλές άλλες μπάντες της εγχώριας σκληροπυρηνικής σκηνής. Καθώς θα φτάνει & αυτός ο μήνας στο τέλος του, στις 24-25 Ιουλίου στο Terra Vibe της Μαλακάσας & στο Fix Factory of Sound της Θεσσαλονίκης αντίστοιχα, ο Zakk Wylde με τους Black Label Society θα ανάψουν φωτιές! Αμέσως μετά, στις 26 οι Αμερικάνοι Cannibal Corpse, οι Καναδοί Kataklysm & οι Γάλλοι Loudblast θα παίξουν στην Θεσσαλονίκη στο Principal Club Theater, ενώ την επόμενη, το ίδιο full of death metal line up θα παίξει στο Fuzz Club της Αθήνας.  Το καλοκαίρι θα κλείσει πολύ όμορφα στη Δράμα και το Fuzztastic Planet 2015 δίπλα στην υπέροχη λίμνη των Κοκκινόγειων. Μεταξύ άλλων θα παίξουν οι Samsara Blues Experiment, Elder, Nightstalker, Black Rainbows, Temple of the Smoke και πολύ άλλοι, ανεβάζοντας όλο και πιο ψηλά τον πήχη για τα καλοκαιρινά ελληνικά μουσικά φεστιβάλ.

Gig Tracking

…Και ενώ γνωρίζουμε ότι η καλοκαιρινή σεζόν συνοδεύεται πάντα με το περισσότερο κέφι, δε θα μείνουμε ήσυχοι... Το φθινόπωρο θα ξεκινήσει με το Heavy By the Sea fest τον Σεπτέμβρη σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη (2 & 3 του μήνα) με Mastodon και Turbonegro σε ένα πάρτυ που περιμένουμε διακαώς. Τον Οκτώβρη επίσης, θα έχουμε επιτέλους την ευκαιρία να δούμε την πιο occult ευρωπαϊκή μπάντα, τους Goat, στις 17 του μήνα σε ένα live που ξέρουμε από τώρα πως θα είναι μοναδικό. Μέχρι τότε αυξάνουμε ρυθμούς σε βόλτες, θάλασσες, μπύρες και συναυλίες. Tune on

by Kavaldi & Gaia 

No comments:

Post a Comment