[News] Day of Scattering vol.4 [Sat.18.Aug.'18]

[News] Day of Scattering vol.4 [Saturday 18 August 2018]
"DAY OF SCATTERING vol.3" - A DIY concert.

When: Saturday 18 August 2018, 8:00pm
Where: St. George's Park, Trikala
 
 FREE ENTRANCE - financial support necessary

line-up:
Chaotic End // crust punk, Athens
ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΣΤΑ // street punk, Thessaloniki
ΣΤΡΑΦΙ // punk rock, Larissa
Mentaly Defiled // thrash metal, Athens
Concrete Bastards // dbeat rock'n'roll, Thessaloniki
Acid Sun // sludge, Trikala
Violent Definition // thrash metal, Athens


artwork by: Thomas Kefalas art

more info about the bands (in Greek):

 ΧΑΟΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ (CHAOTIC END)
ultra heavy, shredding hardcore crust punk
Οι Χαοτικό Τέλος δημιουργήθηκαν το 1989 στην Αθήνα. Το 1990 κυκλοφόρησαν μια demo κασέτα με τίτλο "Πόλεμος Του Μίσους" που περιείχε εννιά κομμάτια. Την επόμενη χρονιά κυκλοφόρησαν το δεύτερο demo με τίτλο "Πίσω Από Τα Τείχη Της Σιωπής" με εφτά κομμάτια. Το 1993 έβγαλαν από την Wipe Out το δίσκο με τίτλο "Μπροστά Στην Παράνοια". Περιείχε εννιά κομμάτια ηχογραφημένα στο Praxis Studio στην Αθήνα. Έδωσαν δεκάδες αυτοοργανωμένα live και διαλύθηκαν το 1996. Το 2014 δίνουν δύο live για την αυτοοργανωμένη συναυλιακή κολεκτίβα ΚΑΤΑΡΑ 2-14 και το 2017 κυκλοφορούν το δίσκο "Υπόσχεση" από την Chaotic End records.

Σημερινό line up:
Αλέκος - φωνή/κιθάρα
Στέφανος - μπάσο
Βαγγέλης - τύμπανα
---------------------------
  Πεμπτη Καστα
Anti-nazi Street Punk - Oi from Thessaloniki

Η μπάντα δημιουργήθηκε αρχικά από τον Γιάννη την άνοιξη του 2013 και μετά από αλλαγές στη σύνθεσή πήρε την τελική μορφή της. Τα πρώτα live ήρθαν στις αρχές του 2014. Από τότε έχουνε παίξει σε διάφορες πόλεις, δίπλα σε πολλές μπάντες της τοπικής και της διεθνούς σκηνής. Βγάλανε στα τέλη του 2015 το πρώτο τους ομώνυμο demo και τον χειμώνα του 2017 μπήκανε στο στούντιο για το πρώτο τους full length "From Streets With Hate", που θα κυκλοφορήσει σε βινύλιο τον Μάιο του 2018. Τα πρώτα singles του δίσκου, αλλά και το πρώτο video clip έχουν ήδη κυκλοφορήσει.
Απ' τους δρόμους για τους δρόμους, αλητεία και συνείδηση και τα λέμε στο pogo!

https://pemptikasta.bandcamp.com/

Σημερινό line up:
Γιάννης (φωνή, κιθάρα)
Pikas (κιθάρα, φωνητικά)
Chris Rebel (μπάσο, φωνητικά)
Αδάμ (τύμπανα, στίχοι)
 ---------------------------
 Mentally Defiled
intense, energetic retro-thrash from Athens

Οι Mentally Defiled είναι μια ελληνική thrash metal μπάντα που σχηματίστηκε στα τέλη του 2001. Το συγκρότημα ιδρύθηκε από τους Alex (κιθάρα), George "IronBeast" (φωνητικά) και George E. (κιθάρα). Αρχικά ξεκίνησε ως cover band, αλλά στη συνέχεια δημιούργησαν τη δική τους μουσική επηρεασμένη κυρίως από old-school thrash και heavy/speed metal μπάντες. Το άλμπουμ "Thrash Bridage" κυκλοφόρησε από τη ρώσικη Thrash Massacre records το 2009 και έλαβε εξαιρετικές κριτικές. Δυστυχώς η μπάντα, χωρίς drummer τότε, δεν μπόρεσε να προωθήσει το άλμπουμ όπως του άξιζε, παίζοντας μόνο ένα live. Το 2011 οι Mentally Defiled συμπεριλήφθηκαν σε ένα split compilation CD από την Old Goat Corpse Productions (Μαλαισία). Στα τέλη του 2014 η μπάντα κυκλοφόρησε το δεύτερο full-length "Aptitude For Elimination" από Violent Solution Records & Weird Face productions (Greece) σε μορφή CD και βινυλίου. Τον Ιούνιο του 2018 κυκλοφόρησε το "Defiled Army", split με τους Evil Army (USA) από την Destruktion Records (Germany). Οι Mentally Defiled ήταν πάντα πρωτίστως μια αντι-εμπορική, πιστή ομάδα υποστηρικτών και οπαδών του metal - και στη συνέχεια μια thrash μπάντα.
https://mentallydefiled.bandcamp.com/

Σημερινό line up:
Alex - κιθάρα
George "IronBeast" - φωνή
John "Maelstrom" - τύμπανα
Chris - μπάσο
---------------------------

 Violent Definition
thrash metal from Athens that punches you in the face

Οι Violent Definition σχηματίστηκαν στα μέσα του 2008 από τους Nick P. (Guitars) και Nick G. (Drums). Μετά από λίγο καιρό μπήκε στο σχήμα και ο George B. "IronBeast" (Mentally Defiled / Αντίδραση) στα φωνητικά. Το σχήμα ολοκληρώθηκε το 2009, όπου ο Kostas P. (ex-Released Anger) μπήκε στους V.D. στο μπάσο. Αργότερα, η μπάντα μπήκε στον πάγο για κάποια χρόνια, αν και οι Nick P. και IronBeast συνέχισαν να δουλεύουν το σχήμα, έχοντας μείνει οι δύο τους μόνο από το αρχικό line-up. Από το 2013 ξεκίνησαν την εγγραφή του πρώτου full length με τίτλο “Life Sentence” που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2018.
Πλέον το σχήμα έχει ισχυροποιηθεί με τοuς John “Maelstrom” στα τύμπανα (Embrace Of Thorns, Mentally Defiled, Fadom κλπ.) και George “Wolf” στο μπάσο (Ectoplasma, Vultur), ενώ συγγράφεται και νέο υλικό.

Σημερινό line up:
IronBeast - φωνή
Nick P. - κιθάρα
Wolf - μπάσο
Maelstrom - τύμπανα
 ---------------------------
 Concrete Bastards
rock & roll influenced d-beat punk from Thessaloniki
Οι Concrete Bastards είναι ένα νεοσύστατο συγκρότημα από την Θεσσαλονίκη. Κυκλοφόρησαν το 2017 το ομώνυμο EP τους που περιέχει 3 κομμάτια και έχουν συμμετάσχει σε αρκετά lives.

https://concretebastards.bandcamp.com/
---------------------------
 Στράφι (STRAFI)
punk rock born in exotic LArissa
Οι Στράφι δημιουργήθηκαν τον Οκτώβριο του 2017 στο μουσικό στέκι Σπιρτόκουτο στα ΤΕΙ Λάρισας. Τον Μάιο του 2018 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους ομώνυμο LP και έχουν συμμετάσχει σε αρκετές αυτοοργανωμένες συναυλίες.

https://strafi.bandcamp.com/
---------------------------

 Acid Sun 
Sludge, Trikala
The band was started around 2016.
line-up
Bass/Throat: Kostas
Guitar: Aggelos
Drums: Liakos


No comments:

Post a Comment